A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

«D’Orriols a Deulofeu» per Joan Ferrerós. República TV entrevista a Juli Gutièrrez Deulofeu.

Sumari:
1. Presentació.
2. Web Deulofeu: «D’Orriols a Deulofeu», per Joan Ferrerós.
3. Web Deulofeu: «Tenim la possibilitat de canviar la història», avui al «No callis res» amb Juli Gutièrrez Deulofeu, per República TV.

1. Presentació.

 

En aquesta tramesa del lloc web d’Alexandre Deulofeu, us oferim l’article redactat per Joan Ferrerós, publicat a «El Punt Avui+» el dimarts, 26 de març del 2019, que versa sobre diferents obres il·lustratives de l’exili català durant el franquisme, elaborades respectivament per Àlvar d’Orriols i Alexandre Deulofeu.

A continuació podreu veure també l’entrevista que li ha fet el Canal «República TV» a l’historiador Juli Gutièrrez Deulofeu, aportant la seva valoració de l’actual situació catalana i espanyola.

Moltes gràcies per compartir aquesta informació.


Equip de la Matemàtica de la Història.
http://deulofeu.org


2. Web Deulofeu: «D’Orriols a Deulofeu», per Joan Ferrerós.

 

Hem creat la pàgina per poder visualitzar l’article «D’Orriols a Deulofeu», de Joan Ferrerós, publicada a «El Punt Avui+», el dimarts, 26 de març del 2019.

D’Orriols a Deulofeu.

«La Retirada, l’escapada pel Pirineu de centenars de milers de fugitius del cop d’estat de 1936, ha fet 80 anys (…)».


http://www.deulofeu.org/dorriols-i-deulofeu/

3. Web Deulofeu: «Tenim la possibilitat de canviar la història», avui al «No callis res» amb Juli Gutièrrez Deulofeu, per República TV.

 

Hem creat, dins del lloc web d’Alexandre Deulofeu, la pàgina per poder visualitzar l’entrevista en vídeo titulada «Tenim la possibilitat de canviar la història», avui al «No callis res» amb Juli Gutièrrez Deulofeu, realitzada pel canal «República TV», el dimecres, 27 de març del 2019.

«Tenim la possibilitat de canviar la història», avui al «No callis res» amb Juli Gutièrrez Deulofeu.

«Tenim la possibilitat de canviar la història», avui al «No callis res» amb Juli Gutièrrez Deulofeu, historiador. Entrevistador: Joan Trias. Emissió: República TV, programa «No callis res». Data d’emissió: dimecres, 27 de març del 2019. Durada: 46 minuts i 39 segons. Idioma: català.


http://www.deulofeu.org/tenim-la-possibilitat-de-canviar-la-historia-avui-al-no-callis-res-amb-juli-gutierrez-deulofeu/

 

Moltes gràcies per compartir aquesta informació.

Comments are closed.