A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Nou llibre «L’home que no llegia els diaris», booktràiler, ressenya i entrevistes.

Sumari:
1. Presentació.
2. Web Deulofeu: Booktràiler «L’home que no llegia els diaris», vídeo curt.
3. Web Deulofeu: «L’home que no llegia els diaris», ressenya del llibre de David de Montserrat i Juli Gutièrrez Deulofeu.
4. Web Deulofeu: «Si Espanya entengués la Matemàtica de la Història baixaria del burro i acceptaria que és l’hora de la llibertat de Catalunya», per David de Montserrat i Juli Gutièrrez Deulofeu.
5. Web Deulofeu: «Les matemàtiques de la història: hi ha fórmules per predir el futur?». Entrevista a Juli Gutièrrez Deulofeu.
6. Web Deulofeu: «Alexandre Deulofeu, l’home que no llegia els diaris». Entrevista a David de Montserrat.

1. Presentació.

En aquesta tramesa del lloc web d’Alexandre Deulofeu us presentem el nou llibre titulat «L’home que no llegia els diaris», escrit per l’historiador i enginyer agrònom Juli Gutièrrez Deulofeu i pel periodista David de Montserrat, llibre editat per Columna Edicions.

Podem accedir al booktràiler, o breu presentació del llibre sota forma de vídeo, a la seva ressenya i a l’entrevista als dos autors concedida pel web digital «Racó Català», a més de les entrevistes ofertes a cadascun dels dos autors, la primera a en Juli Gutièrrez Deulofeu en el programa «Tot es mou» i la segona a en David de Montserrat en el programa «Els matins», tots dos programes de Televisió de Catalunya.

Continuem, doncs, perseverant en donar a conèixer amb aquest nou volum la vida, obra i pensament d’aquell filòsof de la història que va vaticinar la fi de l’imperi espanyol, imperi que, a manca de poder intervindre per la força de les armes en la seva colònia més maltractada, ho fa mitjançant els relativament nous mecanismes de guerra (psicològica, judicial, etc.) aplicats als seus dirigents i a la seva població. Com si aquests no sabessin que si són oprimits N vegades, han de tornar-se a aixecar N + 1.

Moltes gràcies per compartir aquesta informació.

 

Equip de la Matemàtica de la Història.
http://deulofeu.org


2. Web Deulofeu: Booktràiler «L’home que no llegia els diaris», vídeo curt.

Hem creat, dins del lloc web d’Alexandre Deulofeu, la pàgina per poder visualitzar el Booktràiler «L’home que no llegia els diaris», publicat al web de la Matemàtica de la Història, el dimarts, 4 de juny del 2019, presentant el llibre homònim d’en Juli Gutièrrez Deulofeu i en David de Montserrat.

Agraïm al periodista David de Montserrat la creació d’aquest recurs audiovisual.

Booktràiler «L’home que no llegia els diaris».

Vídeo oficial de la biografia d’Alexandre Deulofeu, el pare de la Matemàtica de la Història titulada «L’home que no llegia els diaris» de David de Montserrat i Juli Gutiérrez Deulofeu, publicada per Columna Edicions el dimecres, 5 de juny del 2019. Edició: Matemàtica de la Història. Data de publicació: Dimarts, 4 de juny del 2019. Durada: 1 minut i 17 segons. Idioma: Explicacions en català, imatges i veus en diferents llengües.

http://www.deulofeu.org/booktrailer-lhome-que-no-llegia-els-diaris/

3. Web Deulofeu: «L’home que no llegia els diaris», ressenya del llibre de David de Montserrat i Juli Gutièrrez Deulofeu.

Hem creat la pàgina per poder visualitzar la ressenya del llibre «L’home que no llegia diaris» del periodista David de Montserrat i l’historiador Juli Gutièrrez Deulofeu, publicada al web digital «Racó Català», el dimecres 5 de juny del 2019.

Agraïm al periodista David de Montserrat i a l’historiador Juli Gutiérrez Deulofeu la seva participació en el llibre del qual se n’ha fet aquesta ressenya, i a l’equip del mitjà digital «Racó Català» per haver fet possible aquest recurs.

«L’home que no llegia els diaris».

«L’apassionant biografia d’Alexandre Deulofeu, el farmacèutic de Figueres que als anys 40 del segle XX va predir el futur: va pronosticar l’enfonsament de l’URSS, la desintegració de Iugoslàvia i la fi de «l’imperi espanyol» de cara al 2029 (…)».

http://www.deulofeu.org/lhome-que-no-llegia-els-diaris/

4. Web Deulofeu: «Si Espanya entengués la Matemàtica de la Història baixaria del burro i acceptaria que és l’hora de la llibertat de Catalunya», per David de Montserrat i Juli Gutièrrez Deulofeu.

Hem creat la pàgina per poder visualitzar l’entrevista concedida al periodista David de Montserrat i a l’historiador Juli Gutièrrez Deulofeu titulada «Si Espanya entengués la Matemàtica de la Història baixaria del burro i acceptaria que és l’hora de la llibertat de Catalunya», publicat al web digital «Racó Català», el divendres, 7 de juny del 2019.

Agraïm al periodista David de Montserrat i a l’historiador Juli Gutiérrez Deulofeu la seva participació en aquesta entrevista, com a la fotògrafa Maria Castanyer la imatge de les dues persones entrevistades, i a l’equip del mitjà digital «Racó Català» per haver fet possible aquest recurs.

«Si Espanya entengués la Matemàtica de la Història baixaria del burro i acceptaria que és l’hora de la llibertat de Catalunya».

«La data del 2029 com la que marca la caducitat de l’Estat espanyol, o més ben dit, del que resta de l’Imperi espanyol, es va convertint mica en mica en una xifra màgica i somiada per l’independentisme tot i que molts la consideren massa llunyana. Qui va predir-ho va ser el científic i filòsof de la història Alexandre Deulofeu, creador de la Matemàtica de la Història, que torna a ser actualitat amb la publicació de la seva biografia titulada «L’home que no llegia els diaris» (Columna Edicions), del periodista David de Montserrat i Nonó i l’historiador i nét del protagonista, Juli Gutiérrez Deulofeu (…)».

http://www.deulofeu.org/si-espanya-entengues-la-matematica-de-la-historia-baixaria-del-burro-i-acceptaria-que-es-lhora-de-la-llibertat-de-catalunya/

5. Web Deulofeu: «Les matemàtiques de la història: hi ha fórmules per predir el futur?». Entrevista a Juli Gutièrrez Deulofeu.

Hem creat la pàgina per poder accedir a l’enllaç per visualitzar l’entrevista realitzada a Juli Gutièrrez Deulofeu, titulada «Les matemàtiques de la història: hi ha fórmules per predir el futur?», emesa en català pel programa «Tot es mou», de TV3, el dijous, 13 de juny del 2019.

Agraïm a l’equip del programa «Tot es mou» de TV3 la concessió d’aquesta entrevista.

13-6-2019. Tot es mou. TV3. Les matemàtiques de la història: hi ha fórmules per predir el futur? Entrevista a Juli Gutièrrez Deulofeu.

Alexandre Deulofeu va predir que Espanya es desintegraria l’any 2029, aplicant les seves fórmules matemàtiques de la història. El seu net, Juli Gutiérrez, ens ha acostat a l’obra d’aquest home polifacètic: farmacèutic de Figueres, polític, pagès, filòsof, historiador, químic, músic… Programa: Tot es mou. TV3. Data d’emissió: Dijous, 13 de juny del 2019. Durada: 10 minuts i 6 segons. Idioma: català.

http://www.deulofeu.org/13-6-2019-tot-es-mou-tv3-les-matematiques-de-la-historia-hi-ha-formules-per-predir-el-futur-entrevista-a-juli-gutierrez-deulofeu/

6. Web Deulofeu: «Alexandre Deulofeu, l’home que no llegia els diaris». Entrevista a David de Montserrat.

Hem creat la pàgina per poder accedir a l’enllaç per visualitzar l’entrevista realitzada a David de Montserrat, titulada «Alexandre Deulofeu, l’home que no llegia els diaris», emesa en català pel programa «Els matins», de TV3, el dilluns, 17 de juny del 2019.

Agraïm a l’equip del programa «Els matins» de TV3 la concessió d’aquesta entrevista.

17-6-2019. Els matins de TV3. Alexandre Deulofeu, l’home que no llegia els diaris. Entrevista a David de Montserrat.

Ens acostem a la figura d’Alexandre Deulofeu, l’historiador figuerenc que treballava amb previsions matemàtiques. David de Montserrat, coautor del llibre sobre la seva trajectòria, «L’home que no llegia els diaris», ens ho explica. Programa: Els matins. TV3. Data d’emissió: Dilluns, 17 de juny del 2019. Durada: 11 minuts i 25 segons. Idioma: català.

http://www.deulofeu.org/17-6-2019-els-matins-de-tv3-alexandre-deulofeu-lhome-que-no-llegia-els-diaris-entrevista-a-david-de-montserrat/

Moltes gràcies per compartir aquesta informació.

Comments are closed.