A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Cinquena edició del darrer llibre de Juli G. Deulofeu. «Imperi vell, imperi nou», article de Brauli Tamarit.

Sumari:
1. Presentació.
2. Disponible la cinquena edició del darrer llibre d’en Juli Gutièrrez Deulofeu.
3. Web Deulofeu: «Imperi vell, imperi nou», per Brauli Tamarit Tamarit.
1. Presentació.En aquesta tramesa del lloc web d’Alexandre Deulofeu que coincideix amb el Dia de la Dona Treballadora de l’any 2019, us fem arribar informacions relacionades amb la Matemàtica de la Història d’aquest farmacèutic de Figueres que va voler, amb la seva teoria, evitar aquestes guerres generades per la voluntat d’alguns homes i el patiment tant de dones com d’homes, guerres que podrien ser evitades si es posessin d’acord els homes i les dones que facin falta.Ja tenim a la vostra disposició la cinquena edició del «Long Seller» d’en Juli Gutièrrez Deulofeu, «La Matemàtica de la Història: Alexandre Deulofeu o el pensador global», perquè les persones que no el tingueu el podeu adquirir.També d’en Brauli Tamarit arriba un article titulat «Imperi vell, imperi nou» que descriu certs trets destacats de la història de l’Imperi Espanyol, establint un contrast entre el moment fundacional del seu naixement i episodis de la seva vellesa que afecten al seu diferent tractament, en cadascun dels moments, de les innovacions científiques i tècniques.

Moltes gràcies per compartir aquesta informació.


Equip de la Matemàtica de la Història.
http://deulofeu.org


2. Disponible la cinquena edició del darrer llibre d’en Juli Gutièrrez Deulofeu.

Ja podem encarregar la cinquena edició del llibre «La Matemàtica de la Història: Alexandre Deulofeu o el pensador global», d’en Juli Gutièrrez Deulofeu, editat per Lapislàtzuli Editorial. Aquí teniu l’enllaç de la pàgina web en català des d’on es pot encarregar aquest volum:

http://www.lapislatzuli.com/producte/la-matematica-de-la-historia-alexandre-deulofeu-o-el-pensador-global-5a-edicio/

En ple exili per la Guerra Civil, un farmacèutic empordanès anomenat Alexandre Deulofeu va predir i datar amb precisió els grans moviments de la història: la desintegració soviètica, la reunificació d’Alemanya, l’expansió xinesa, el conservadorisme creixent dels Estats Units, el trencament de Iugoslàvia o el desmembrament progressiu dels grans estats europeus en favor de les nacions originàries, sempre sota l’ègida d’una Alemanya forta. Deulofeu va deixar escrit que la desintegració de l’estat espanyol era inevitable i que es produiria als voltants de l’any 2029.

La matemàtica de la història, una teoria de nou volums resumida i analitzada en aquest llibre per Juli Gutiérrez, pronosticava aquests i altres esdeveniments quan ningú sospitava encara que es poguessin produir. Mentre tots els historiadors miren enrere i escriuen els grans llibres un cop passada la història, Deulofeu estudia els cicles d’imperis i civilitzacions, escriu la història futura i ens mostra amb rigor i valentia allò que els humans estem abocats a repetir si no aprenem dels nostres errors.

Si tot això s’acompleix, deien els crítics de l’època, haurem de convenir que Deulofeu ha pres el pols al rellotge de la Història.

3. Web Deulofeu: «Imperi vell, imperi nou», per Brauli Tamarit Tamarit.

Hem creat la pàgina amb article d’en Brauli Tamarit Tamarit titulat «Imperi vell, imperi nou», acabat d’escriure el divendres, 8 de març del 2019.

«Alexandre Deulofeu, creador de la Matemàtica de la Història, afirma que en un enfrontament entre dos imperis sempre acaba guanyant el més jove. En les guerres napoleòniques, és el cas de l’Imperi Francès que sempre derrota al més vell Imperi Austríac però que acaba derrotat, al seu torn, pel més jove Imperi Anglès (…)».

http://www.deulofeu.org/imperi-vell-imperi-jove/

Agraïm la col·laboració de la Núria Roig Esteve, en Jordi Bilbeny i en Juli Gutièrrez Deulofeu per les seves correccions realitzades.

Moltes gràcies per compartir aquesta informació.

Comments are closed.