A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Llista de correu

Llista de correu del lloc web d’Alexandre Deulofeu.

Tenim a la vostra disposició un servei de missatgeria, mitjançant el sistema «PHP List», per donar-vos a conèixer les novetats del nostre lloc web, les notícies relacionades amb el coneixement de la vida, obra i pensament d’Alexandre Deulofeu, els avenços relacionats amb la teoria cíclica anomenada La Matemàtica de la Història i la seva contribució per tal d’evitar, en la mesura del possible, els conflictes entre els diferents pobles i afavorir així la pau mundial.

Actualment, oferim dos tipus actius de llistat als quals us podeu subscriure. En un els missatges comencen per la versió catalana, i en l’altre per la versió castellana.

Com que dins la missatgeria d’Internet no hi ha fronteres geogràfiques, és perfectament possible que una persona d’un domini lingüístic tingui amistats del mateix domini o d’un altre, per la qual cosa, amb el nostre procedir, procurem fer més fàcil que, readreçant un dels nostres missatges, aquest sigui entès per les persones receptores.

Per donar-vos d’alta o de baixa dins d’un o més dels nostres llistats, heu d’omplir el formulari respectiu que apareixerà en el següent enllaç, i seguir les instruccions que us vindran a la vostra adreça de correu electrònica, per tal de verificar que sou vosaltres qui preneu aquesta decisió.

Enllaç per sol·licitar altes i baixes en el llistat:

https://lista.deulofeu.org/

Pantalla que us apareixerà quan premeu l’enllaç precedent:

Pantalla de subscripció al web Deulofeu. Altes, baixes, modificacions. Català. Castellano.

Enllaç per sol·licitar altes o modificacions:

https://lista.deulofeu.org/?p=subscribe&id=1

Pantalla que us apareixerà quan premeu l’enllaç precedent:

Pantalla de subscripció al web Deulofeu. Altes, baixes, modificacions. Català.

Enllaç per donar-vos de baixa:

https://lista.deulofeu.org/?p=unsubscribe&id=1

Pantalla que us apareixerà quan premeu l’enllaç precedent:

Pantalla de subscripció al web Deulofeu. Baixes. Català.

Si us doneu d’alta, assegureu-vos que la nostra adreça de correu electrònica infoA_que_dansadeulofeu.org estigui donada d’alta en el vostre gestor de correu, per tal que els nostres missatges no vagin a parar dins la vostra paperera de correu brossa.

Igualment verifiqueu que els nostres missatges no vagin a parar a la paperera de correu brossa fins que el vostre gestor de correu hagi après a reconèixer la nostra adreça com un remitent fiable.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració i interès.

Equip de la Matemàtica de la Història.

 

PHPList. Logotip.