A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Reportatge a la revista «Sàpiens» sobre «La Matemàtica de la Història».

Reportatge a la revista «Sàpiens» sobre «La Matemàtica de la Història».

Us oferim, des del lloc web d’Alexandre Deulofeu, un reportatge que la revista d’història en llengua catalana «Sàpiens» ha publicat, en el seu número 197, d’agost del 2018. El reportatge «Què és la Matemàtica de la Història?» sobre la labor del filòsof de la història Alexandre Deulofeu ha estat elaborat amb text del periodista Pere Puig i amb l’assessorament dels historiadors Enric Pujol i Juli Gutièrrez Deulofeu.

En el present document ens podem assabentar d’alguns detalls més d’aquesta teoria cíclica descoberta per aquest farmacèutic de Figueres, defensor de la pau i persona polifacètica. El seu nét per via materna, l’enginyer agrònom i historiador Juli Gutièrrez Deulofeu, aporta la seva contribució particular a aquesta labor conjunta.

Volem que l’aportació de la revista «Sàpiens» animi a que els responsables d’altres publicacions periòdiques i mitjans d’informació a que segueixin l’exemple, donant a conèixer la «Matemàtica de la Història» de forma equànime entre els seus respectius usuaris.

«Què és la Matemàtica de la Història?».

«Es pot predir la història? Segons Alexandre Deulofeu, autor d’una teoria sorprenent, sí que es pot perquè, inevitablement, els pobles d’arreu del món han seguit sempre el mateix patró de cicles i etapes històriques (…)».

http://www.deulofeu.org/es/que-es-la-matematica-de-la-historia-a-sapiens/

Moltes gràcies per compartir aquesta informació.

 

Equip de la Matemàtica de la Història.
http://deulofeu.org


Comments are closed.