A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

3-11-2018. La Matemàtica de la Història al Cafè de l’Òpera de Barcelona. I més.

Sumari:
1. Presentació.
2. 3-11-2018. Presentació de la Matemàtica de la Història al Cafè de l’Òpera de Barcelona amb Juli Gutièrrez Deulofeu.
3. Cicle de Conferències «Occitània, Catalunya i Europa».

1. Presentació.

En aquesta tramesa del lloc web d’Alexandre Deulofeu us anunciem la presentació que de la «Matemàtica de la Història» farà en Juli Gutièrrez Deulofeu al cèntric Cafè de l’Òpera barceloní, el proper dissabte 3 de novembre del 2018.

Agraïm l’organització d’aquest esdeveniment a la psicòloga Montse Guàrdia, la qual planifica diferents xerrades i conferències en aquest local. L’aforament és limitat i cal reservar plaça. Podeu veure més detalls dins de la pàgina que us assenyalem.

A continuació, el nostre amic Jordi Salat ens informa d’un cicle de xerrades amb el títol «Occitània, Catalunya i Europa» que es farà en diversos dijous consecutius d’octubre i novembre a la seu dels Amics de la UNESCO de Barcelona, del qual us facilitem l’enllaç perquè estigueu assabentats.

Moltes gràcies per compartir aquesta informació.


Equip de la Matemàtica de la Història.
http://deulofeu.org


2. 3-11-2018. Presentació de la Matemàtica de la Història al Cafè de l’Òpera de Barcelona amb Juli Gutièrrez Deulofeu.

 

Conferència: «La matemàtica de la història, Alexandre Deulofeu o el pensador global», de Juli Gutièrrez.

Ponent: Juli Gutièrrez Deulofeu.

Lloc: Cafè de l’Òpera.

La Rambla, 74, de Barcelona (davant del Gran Teatre del Liceu).

Data: Dissabte, 3 de Novembre del 2018.

Hora: 20 hores.

En la seva xerrada ens explicarà anècdotes desconegudes sobre la vida i pensament del seu avi Alexandre Deulofeu, així com del seu últim llibre «La matemàtica de la història. Alexandre Deulofeu o el pensador global».

Més informació i sobre com reservar lloc a:

http://www.deulofeu.org/3-11-2018-presentacio-de-la-matematica-de-la-historia-al-cafe-de-lopera-de-barcelona-amb-juli-gutierrez-deulofeu/

3. Cicle de Conferències «Occitània, Catalunya i Europa».

Us informem que entre el dijous 4 d’octubre i el dijous 29 de novembre del 2018, es realitzaran diferents conferències a la seu dels amics de la UNESCO de Barcelona (Carrer Mallorca, 207, principal), totes elles a les 19 hores.

L’organització d’aquests esdeveniments està feta a càrrec d’Amics de la UNESCO de Barcelona, el Cercle d’Agermanament Occitano Català (CAOC) i el Cercle d’Iniciatives Occitano Catalanes (CIOC).

La primera de les conferències, el dijous 4 d’octubre, el ponent Jordi Salat tractarà sobre «Què és Occitània: geografia, història, personatges, llengua, temes culturals, simbolisme de la bandera, relacions amb Catalunya i Europa. Occitània, bressol d’un ideal d’Europa?».

En Jordi Salat parlarà de la idea d’Europa que es té des de Occitània i Catalunya i de l’ideal europeu amb referència al pensament català dels exiliats catalans que van anar a Montpeller (Deulofeu, Pujols, Fabra,…) i també als simbolismes de les banderes i algunes llegendes relacionades amb el «bou» o «toro» que estan relacionades amb Europa i la cultura hel·lènica.

Enllaç del programa original en català:

http://www.amicsunescobcn.cat/events/cicle-de-conferencies-occitania-catalunya-i-europa/

Moltes gràcies per compartir aquesta informació.

Comments are closed.