La Matemàtica de la Història a «Sàpiens».

La Matemàtica de la Història a «Sàpiens».

 

La revista d’història en llengua catalana «Sàpiens» publica, en el seu número 197, d’agost del 2018, un reportatge titulat «Què és la Matemàtica de la Història?», sobre la labor del filòsof de la història Alexandre Deulofeu, amb text del periodista Pere Puig i amb l’assessorament dels historiadors Enric Pujol i Juli Gutièrrez Deulofeu. El reportatge es pot llegir entre les pàgines 9 i 15.

Des d’aquí ens congratulem que una altra publicació periòdica es faci ressò de la creació del qui fou farmacèutic de Figueres i persona polifacètica Alexandre Deulofeu. Tanmateix, convidem a les altres publicacions periòdiques que no ho han fet encara que donin a conèixer als seus lectors la «Matemàtica de la Història» i el seu autor.

Moltes gràcies per compartir aquesta informació.

Comments are closed.