A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

24-2-2019. L’Escala, vila del llibre 2019. L’entrevista de la TeleVisió de Girona. Post.

Sumari:
1. Presentació.
2. 24-2-2019. L’Escala, vila del llibre 2019 (1a edició).
3. L’entrevista de la TeleVisió de Girona a Juli Gutièrrez Deulofeu i Jon Imanol.

1. Presentació.

 

En aquesta tramesa del lloc web d’Alexandre Deulofeu us informem de l’acte conjunt que es realitzarà el proper diumenge dia 24 de febrer del 2019 al poble empordanès de l’Escala, dins del marc de la primera edició de la Vila del Llibre. Dins l’esdeveniment d’aquesta jornada hi participaran l’historiador, enginyer i pagès ecològic Juli Gutièrrez Deulofeu i també l’advocat Benet Salellas.

A continuació, us oferim la visualització de l’entrevista realitzada per la Televisió de Girona a Juli Gutièrrez Deulofeu i a l’editor Jon Imanol, tot presentant l’esdeveniment que es va fer el passat divendres primer de febrer d’enguany en aquesta ciutat, en el que s’anuncia la cinquena edició del llibre La matemàtica de la història: Alexandre Deulofeu o el pensador global (Lapislàtzuli Editorial).

Un cop més, us recordem que Alexandre Deulofeu va descobrir la Matemàtica de la Història, una teoria cíclica dels imperis i les civilitzacions que permet preveure certs esdeveniments que afecten diferents nacions de la Terra.

Però Deulofeu també ens va fer cridar l’atenció, un cop feta aquesta descoberta, per la nostra actitud davant d’aquests esdeveniments. Doncs un mateix fenomen, com pot ser la fragmentació d’un estat, pot acabar amb un acord raonable entre les parts, com fou el cas de l’antiga Txecoslovàquia, o bé en un enfrontament violent, com fou el cas de l’antiga Iugoslàvia.

Alexandre Deulofeu, en vida seva, va lluitar perquè els canvis que provoquen els cicles històrics es facin de forma pacífica en lloc de violenta. És aquí on rau el nostre lliure albir dins la Matemàtica de la Història i es una invitació a participar activament perquè allò que ha de passar esdevingui de la millor manera possible.

Moltes gràcies per compartir aquesta informació.


Equip de la Matemàtica de la Història.
http://deulofeu.org


2. 24-2-2019. L’Escala, vila del llibre 2019 (1a edició).

Del 22 al 24 de febrer, l’Escala obre la temporada de festivals de la Xarxa de Viles del Llibre de Catalunya. La Vila del Llibre del Mar d’Empúries, que des de l’antiguitat ha estat lloc de trobada de la cultura mediterrània, torna a convertir-se en àgora de la cultura del país gràcies al llibre.

Novetats història.

Dues figures que han marcat el curs de la història: Alexandre Deulofeu, autor d’una acurada recerca que culmina amb la descoberta d’una llei reguladora del procés històric dels pobles i de les cultures, història reflectida a La matemàtica de la història: Alexandre Deulofeu o el pensador global (Lapislàtzuli Editorial) de Juli Gutiérrez Deulofeu; i Émile Zola, que amb el seu article «Jo acuso» posa en evidència la condemna política del capità Dreyfus, una injusticia de molta actualitat recollida per Jo acuso. La defensa en judicis polítics (Pagès Editors) de Benet Salellas.

Diumenge, 24 de febrer del 2019. 11 hores. Botiga Vilabrú. L’Escala.

Enllaç de la referència original en català:

https://www.viladelllibre.cat/lescala/

Més informació a:

http://www.deulofeu.org/24-2-2019-lescala-vila-del-llibre-2019-1a-edicio/


3. L’entrevista de la TeleVisió de Girona a Juli Gutièrrez Deulofeu i Jon Imanol.

 

Entrevista de la Televisió de Girona a l’historiador, enginyer i pagès ecològic Juli Gutièrrez Deulofeu i a l’editor Jon Imanol López de Viñaspre Garcia, presentant la cinquena edició en català del llibre «La Matemàtica de la Història: Alexandre Deulofeu o el pensador global», editat per Lapislàtzuli. Data d’emissió: Dijous, 31 de gener del 2019. Durada: 19 minuts i 55 segons. Idioma: català.

Més informació a:

http://www.deulofeu.org/lentrevista-de-la-televisio-de-girona-a-juli-gutierrez-deulofeu-i-jon-imanol/

Moltes gràcies per compartir aquesta informació.

Comments are closed.