A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

24-2-2019. L’Escala, vila del llibre 2019 (1a edició).

24-2-2019. L’Escala, vila del llibre 2019 (1a edició).

Escala vila del llibre. Logotip.Del 22 al 24 de febrer, l’Escala obre la temporada de festivals de la Xarxa de Viles del Llibre de Catalunya. La Vila del Llibre del Mar d’Empúries, que des de l’antiguitat ha estat lloc de trobada de la cultura mediterrània, torna a convertir-se en àgora de la cultura del país gràcies al llibre.

Novetats història.

Dues figures que han marcat el curs de la història: Alexandre Deulofeu, autor d’una acurada recerca que culmina amb la descoberta d’una llei reguladora del procés històric dels pobles i de les cultures, història reflectida a La matemàtica de la història: Alexandre Deulofeu o el pensador global (Lapislàtzuli Editorial) de Juli Gutiérrez Deulofeu; i Émile Zola, que amb el seu article «Jo acuso» posa en evidència la condemna política del capità Dreyfus, una injusticia de molta actualitat recollida per Jo acuso. La defensa en judicis polítics (Pagès Editors) de Benet Salellas.


Diumenge, 24 de febrer del 2019. 11 hores. Botiga Vilabrú. L’Escala.

Juli Gutièrrez Deulofeu.Benet Salellas.

Enllaç de la referència original en català:

https://www.viladelllibre.cat/lescala/