A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Catalunya i l’Europa futura.

La Vanguardia. Diumenge, 22 d’abril de 1934. Pàgina 19.

Llibres i revistes.

Catalunya i l’Europa futura.

Alexandre Deulofeu. Catalònia, 1934, Barcelona.

En un breu i substanciós pròleg, el senyor Rovira Virgili fa la presentació de l’autor d’aquest volum, jove figura de la intel·lectualitat catalana, que se’ns ofereix, ple de possibilitats.

«Catalunya i l’Europa futura» és una obra voluminosa, d’alt valor documental. S’adverteix en el seu autor un profund apassionament per les qüestions ideològiques, al mateix temps que vasts coneixements d’història i política internacional.

El senyor Deulofeu situa dins la seva obra la qüestió de Catalunya en un pla europeu i mundial. Defensa amb gran profusió d’arguments la seva tesi i exposa en un ampli panorama, escrit amb estil precís, tots els antecedents i totes les possibilitats que concorren dins l’enunciat del títol.

Obra de múltiples valors, el llibre del senyor Deulofeu està destinat a apassionar i a produir ecos de dilatada ressonància.