A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Entrevistes online a Juli Gutièrrez Deulofeu pel Canal 3/24 i Catalunya Ràdio. Ruta colombina a Cuba pel març del 2018.

Sumari:
1. Presentació.
2. Canal 3/24. Més 3/24. Entrevista a Juli Gutiérrez Deulofeu, historiador i net d’Alexandre Deulofeu.
3. Catalunya Ràdio. Entrevista de la Nit dels Ignorants a Juli Gutièrrez Deulofeu.
4. Ruta colombina i cultural a Cuba amb en Jordi Bilbeny del 5 al 17 de març del 2018.

1. Presentació.

En aquesta tramesa del lloc web d’Alexandre Deulofeu us oferim els enregistraments online de les entrevistes realitzades a Juli Gutièrrez Deulofeu els passats dimarts 21 de novembre per Xavier Graset en el programa «Més 3/24» del «Canal 3/24» i la matinada del 24 de novembre per Xavier Solà, entrevista aquesta darrera emesa en el programa «La Nit dels Ignorants» de «Catalunya Ràdio».

També us transmetem la crida, des del lloc web de l’entitat amiga Institut Nova Història, efectuada per en Jordi Bilbeny i la Gemma Bufias perquè us animeu a acompanyar-los en un viatge a Cuba tot seguint les petjades dels avantpassats catalans en aquesta illa caribenya.

Moltes gràcies per compartir aquesta informació.


Equip de la Matemàtica de la Història.
http://deulofeu.org


2. Canal 3/24. Més 3/24. Entrevista a Juli Gutiérrez Deulofeu, historiador i net d’Alexandre Deulofeu.

Xavier Graset entrevista en el programa «Més 3/24» del Canal «3/24» a l’enginyer agrònom i historiador Juli Gutièrrez Deulofeu, nét d’Alexandre Deulofeu, autor del llibre «La matemàtica de la història: Alexandre Deulofeu o el pensador global». Data de l’emissió: Dimarts, 21 de novembre del 2017. Durada: 14 minuts i 11 segons. Idioma: català.

http://www.deulofeu.org/canal-324-mes-324-entrevista-a-juli-gutierrez-deulofeu-historiador-i-net-dalexandre-deulofeu/


3. Catalunya Ràdio. Entrevista de la Nit dels Ignorants a Juli Gutièrrez Deulofeu.

Xavier Solà entrevista a l’enginyer agrònom i historiador Juli Gutièrrez Deulofeu, nét d’Alexandre Deulofeu, dins el programa «La nit dels ignorants» de «Catalunya Ràdio», la matinada del dijous 23 al divendres 24 de novembre del 2017, d’1 a 2, per parlar del seu llibre «La Matemàtica de la Història: Alexandre Deulofeu o el pensador global», editat per Lapislàtzuli, que ja va per la seva quarta edició. Parlen de com es podrien evitar les guerres gràcies a la coneixença d’aquesta teoria cíclica que permet preveure els conflictes abans que apareguin. També de com Catalunya va inventar el romànic vers l’any 1000, aportant al món una nova visió de la realitat. Durada de l’emissió: 10 minuts i 24 segons. Idioma: català.

http://www.deulofeu.org/catalunya-radio-entrevista-de-la-nit-dels-ignorants-a-juli-gutierrez-deulofeu/


4. Ruta colombina i cultural a Cuba amb en Jordi Bilbeny del 5 al 17 de març del 2018.

Dubtes si fer aquest viatge transoceànic amb en Jordi Bilbeny?

Estàs indecís, no saps què passarà d’aquí al març i, entre el procés, les festes de Nadal, els diners i un llarg etcètera no acabes de decidir-te a viure aquesta aventura?

Doncs no t’ho pensis més: només queden 2 places per qui vulgui aprofitar aquesta ocasió de redescobrir, plegats, el nostre passat català al Carib.

Seran 12 dies espectaculars: cultura, història, turisme, platges, gastronomia, relax.

Un grup de 20 catalans que creuarem l’Atlàntic per viure, en primera persona, la gesta que en Colom, i molts dels nostres avantpassats, van fer fa més de cinc-cents anys.

Serà apassionant!

Diuen que a la vida no et penedeixes del que has fet, sinó del que no t’has permès viure: per tant, no perdis passada i inscriu-te avui mateix a la ruta Colombina a Cuba amb en Jordi Bilbeny.

Tens tota la informació en català en aquest enllaç:

https://www.inh.cat/articles/Ruta-colombina-i-cultural-Cuba.-Del-5-al-17-de-marc-del-2018-amb-En-Jordi-Bilbeny

Moltes gràcies per compartir aquesta informació.

Comments are closed.