Llista de correu

Llista de correu del lloc web d’Alexandre Deulofeu.

Tenim a la vostra disposició un servei de missatgeria, mitjançant el sistema «PHP List», per donar-vos a conèixer les novetats del nostre lloc web, les notícies relacionades amb el coneixement de la vida, obra i pensament d’Alexandre Deulofeu, els avenços relacionats amb la teoria cíclica anomenada La Matemàtica de la Història i la seva contribució per tal d’evitar, en la mesura del possible, els conflictes entre els diferents pobles i afavorir així la pau mundial.

Actualment, oferim dos tipus actius de llistat als quals us podeu subscriure. En un els missatges comencen per la versió catalana, i en l’altre per la versió castellana.

Com que dins la missatgeria d’Internet no hi ha fronteres geogràfiques, és perfectament possible que una persona d’un domini lingüístic tingui amistats del mateix domini o d’un altre, per la qual cosa, amb el nostre procedir, procurem fer més fàcil que, readreçant un dels nostres missatges, aquest sigui entès per les persones receptores.

Per donar-vos d’alta o de baixa dins d’un o més dels nostres llistats, heu d’omplir el formulari respectiu que apareixerà en el següent enllaç, i seguir les instruccions que us vindran a la vostra adreça de correu electrònica, per tal de verificar que sou vosaltres qui preneu aquesta decisió.

Enllaç per sol·licitar altes i baixes en el llistat:

https://lista.deulofeu.org/

Pantalla que us apareixerà quan premeu l’enllaç precedent:

Pantalla de subscripció al web Deulofeu. Altes, baixes, modificacions. Català. Castellano.

Enllaç per sol·licitar altes o modificacions:

https://lista.deulofeu.org/?p=subscribe&id=1

Pantalla que us apareixerà quan premeu l’enllaç precedent:

Pantalla de subscripció al web Deulofeu. Altes, baixes, modificacions. Català.

Enllaç per donar-vos de baixa:

https://lista.deulofeu.org/?p=unsubscribe&id=1

Pantalla que us apareixerà quan premeu l’enllaç precedent:

Pantalla de subscripció al web Deulofeu. Baixes. Català.

Si us doneu d’alta, assegureu-vos que la nostra adreça de correu electrònica infoA_que_dansadeulofeu.org estigui donada d’alta en el vostre gestor de correu, per tal que els nostres missatges no vagin a parar dins la vostra paperera de correu brossa.

Igualment verifiqueu que els nostres missatges no vagin a parar a la paperera de correu brossa fins que el vostre gestor de correu hagi après a reconèixer la nostra adreça com un remitent fiable.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració i interès.

Equip de la Matemàtica de la Història.

 

PHPList. Logotip.