Agenda

Agenda.

Taula rodona. Fages. Deulofeu

La matemàtica de la història. Teaser. Podimo, 15-11-2020.

Podimo. Logotip.Podimo. Diumenge, 15 de novembre del 2020.

La matemàtica de la història. Teaser.

Es pot historiar el futur? El periodista David de Montserrat i Nonó descobreix la teoria d’Alexandre Deulofeu, polític, filòsof i amic de la infància de Salvador Dalí. Una teoria que va predir la reunificació d’Alemanya, la derrota dels Estats Units a Vietnam, la desintegració de l’URSS… i el col·lapse de l’estat espanyol el 2029. Segons Deulofeu, la seva Matemàtica de la Història pronostica l’evolució de les civilitzacions amb una fórmula infal·lible. 75 anys després de la publicació del llibre que recull aquesta fórmula, el periodista coneix al nét de Deulofeu i junts desxifren aquesta misteriosa obra oblidada, que ofereix claus sorprenents perquè puguem analitzar esdeveniments del nostre temps i les seves conseqüències. Un podcast original de La Coctelera Music i El Cañonazo Transmedia. Interpretat per Francesc Orella.

Podimo. La matemàtica de la història. Teaser.

Enllaç del primer podcast original en castellà:

https://podimo.com/es/shows/08c4e884-6362-4d87-9992-d9afc510137e/episode/22b06dc0-ecd1-4fd2-8439-6f1dfbc3eb00

21-2-2020. Presentació del llibre «Els sots ferèstecs» de Raimon Casellas.

Un capellà arriba a les terres obagues de Puiggraciós per refer l’ermita enderrocada pel pes del temps. El que allà l’espera és l’apatia, el recel i els mals pensaments dels habitants d’aquestes contrades.

«Els sots feréstecs» és Modernisme pur. La màgia del bosc amb tots els seus éssers, els colors vius i les formes indefinibles de la Natura o la lluita eterna i cansada entre el bé i el mal impregnen la trama d’aquesta novel·la imprescindible.

L’obra de Raimon Casellas simbolitza l’eclosió del modernisme literari i la seva mort tràgica representa l’aniquilament d’aquest moviment autòcton i brillant per part dels corrents noucentistes. Aquest fet va suposar el retorn a l’ideari clàssic i, per tant, a l’ordre i a l’avorriment més absoluts.

Amb

Juli Gutièrrez, autor del pròleg.
Cesc Pujol, il·lustrador.
Jon López de Viñaspre, editor.

Divendres, 21 de Febrer del 2020 a les 19h30′.

A la Llibreria del Cafè Context.
Carrer del Pou rodó, 21
Girona.

Amb la col·laboració de:

Context. Llibreria Cafè.
Lapislàtzuli Editorial.

Més informació fent clic aquí.

Televisió de Girona. Logotip.

L’entrevista de la TeleVisió de Girona a Juli Gutièrrez Deulofeu i Jon Imanol.

Entrevista de la Televisió de Girona a l’historiador, enginyer i pagès ecològic Juli Gutièrrez Deulofeu i a l’editor Jon Imanol López de Viñaspre Garcia, presentant la cinquena edició en català del llibre «La Matemàtica de la Història: Alexandre Deulofeu o el pensador global», editat per Lapislàtzuli. Data d’emissió: Dijous, 31 de gener del 2019. Durada: 19 minuts i 55 segons. Idioma: català.

Més informació fent clic aquí.

«Què és la Matemàtica de la Història?» a Sàpiens.

Sàpiens. Número 197. Agost 2018. Pàgines 10-15.

Extens reportatge de Pere Puig amb l’assessorament d’Enric Pujol i Juli G. Deulofeu.

Més informació fent clic aquí.

La Matemàtica de la Història: Alexandre Deulofeu o el pensador global. Editorial Lapislàtzuli.

Juli Gutièrrez Deulofeu. La Matemàtica de la Història: Alexandre Deulofeu o el pensador global. Editorial Lapislàtzuli. Portada de la segona edició.

Per adquirir el llibre feu clic aquí.

Catalunya Ràdio. Entrevista de la Nit dels Ignorants a Juli Gutièrrez Deulofeu.

Xavier Solà entrevista a l’enginyer agrònom i historiador Juli Gutièrrez Deulofeu, nét d’Alexandre Deulofeu, dins el programa «La nit dels ignorants» de «Catalunya Ràdio», la matinada del dijous 23 al divendres 24 de novembre del 2017, d’1 a 2, per parlar del seu llibre «La Matemàtica de la Història: Alexandre Deulofeu o el pensador global», editat per Lapislàtzuli, que ja va per la seva quarta edició. Parlen de com es podrien evitar les guerres gràcies a la coneixença d’aquesta teoria cíclica que permet preveure els conflictes abans que apareguin. També de com Catalunya va inventar el romànic vers l’any 1000, aportant al món una nova visió de la realitat. Durada de l’emissió: 10 minuts i 24 segons. Idioma: català.

Més informació fent clic aquí.

Canal 3/24. Més 3/24. Entrevista a Juli Gutiérrez Deulofeu, historiador i net d’Alexandre Deulofeu.

Xavier Graset entrevista en el programa «Més 3/24» del Canal «3/24» a l’enginyer agrònom i historiador Juli Gutièrrez Deulofeu, nét d’Alexandre Deulofeu, autor del llibre «La matemàtica de la història: Alexandre Deulofeu o el pensador global». Data de l’emissió: Dimarts, 21 de novembre del 2017. Durada: 14 minuts i 11 segons. Idioma: català.

Més informació fent clic aquí.

Alexandre Deulofeu, l’historiador del futur.

Aquesta és la història d’Alexandre Deulofeu, que va demostrar que es pot historiar el futur i que va predir amb certesa grans canvis geopolítics. Edició: Visiona TV (http://www.visiona.tv). Producció: Visiona TV en coproducció amb Televisió de Catalunya i David de Montserrat. Emissió: Sense Ficció, per TV3. Data d’emissió: Dimarts, 19 de setembre del 2017. Durada: 53 minuts i 34 segons. Idiomes: català i castellà.

Més informació fent clic aquí.