6-2-2018. Catalunya i l’Europa del futur. Conferència de Juli Gutièrrez Deulofeu a Girona. Post.

Catalunya i l’Europa del futur.


Espai Natura. Sala Alexandria. Carrer Lluís Pericot, 26. Girona. Dimarts, 6 de febrer del 2018. 19h00’.

Conferència a càrrec de 
Juli Gutièrrez Deulofeu 
historiador i net d’Alexandre Deulofeu.
Estem vivint èpoques complicades. Els esdeveniments semblen sobrepassar-nos, no comprenem les forces més profundes que causen els fets, i això ens deixa amb una sensació que el món s’ha tornat boig. No obstant, el món tan sols segueix fidelment les lleis inescrutables dels cicles de la historia. I les persones, cadascú amb el rol que ens ha tocat viure, simplement estem seguint un instint quasi inexplicable, perquè aquestes lleis es compleixin.

Segons la famosa teoria d’Alexandre Deulofeu, la història segueix unes lleis matemàtiques molt precises. De manera que, coneixent les seves lleis, podem situar els esdeveniments actuals en el seu context històric i així albirar el seu desenllaç. Vols conèixer una mica més sobre el futur proper de Catalunya, Espanya i Europa? T’hi esperem…

Per tal d’assistir-hi, cal inscripció obligatòria.

Enllaç per fer efectiva la inscripció:

http://espai-natura.cat/index.php/event/catalunya-i-leuropa-del-futur/

Més informació a:

http://www.deulofeu.org/6-2-2018-catalunya-i-leuropa-del-futur-conferencia-de-juli-gutierrez-deulofeu-a-girona/

Moltes gràcies per compartir aquesta informació.

Comments are closed.