A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Xerrada amb Juli Gutièrrez Deulofeu 20/11 a Barcelona. Canal Deulofeu a Telegram. Simposi de la història censurada de Catalunya.

Sumari:
1. Presentació.
2. Xerrada amb Juli Gutièrrez Deulofeu a Barcelona. Dilluns, 20 de novembre.
3. Canal Deulofeu a Telegram.
4. 17è Simposi de la història censurada de Catalunya el 17 i 18 de novembre.

1. Presentació.

En aquesta tramesa del lloc web dedicat al filòsof de la història Alexandre Deulofeu i a la seva «Matemàtica de la Història», us informem de la propera xerrada en la que participarà qui és el principal defensor del coneixement de la seva vida, obra i pensament, en Juli Gutièrrez Deulofeu, aquest dilluns 20 de novembre a Barcelona.

Us informem també que tenim a la vostra disposició el Canal Deulofeu de «Telegram», aplicació per a telèfons mòbils i també ordinadors.

Finalment, us comuniquem de la celebració, com cada any, del simposi de la història censurada de Catalunya aquest cop els dies 17 i 18 de novembre a Arenys de Munt.

Moltes gràcies per compartir aquesta informació.


Equip de la Matemàtica de la Història.
http://deulofeu.org


2. Xerrada amb Juli Gutièrrez Deulofeu a Barcelona. Dilluns, 20 de novembre.

Xerrada a Barcelona «Catalunya, Espanya: així no! D’on venim, on som i cap a on anem, segons la matemàtica de la història» (20-11-2017, 19h30′).

«Catalunya, Espanya: així no!». D’on venim, on som i cap a on anem, segons la matemàtica de la història.

El dilluns 20 de novembre del 2017, a 2/4 de vuit del vespre (19 hores 30 minuts), a la Seu del Gran Orient de Catalunya a Barcelona (Carrer Mallorca, 125 baixos), Tinguda Blanca Oberta a tothom, en la qual serà presentada la conferència a càrrec de Juli Gutiérrez Deulofeu, historiador i nét d’Alexandre Deulofeu i divulgador de la seva obra. La conferència prendrà com a punt de partida un dels moments més intensos viscuts fins ara en l’esperat xoc de trens entre Catalunya i l’Estat espanyol. S’analitzarà aquesta crisi política des de l’òptica de la «Matemàtica de la Història» per trobar respostes a moltes preguntes. Era aquest 2017 el moment de tirar endavant un referèndum i una posterior declaració d’independència? Ha posat en risc Catalunya les possibilitats reals de ser independent? I l’Estat espanyol, ha triat una bona estratègia per aturar les demandes catalanes? Madrid guanyarà per deu a zero com desitja la Moncloa? L’Estat espanyol és realment un transatlàntic i Catalunya una «zòdiac» punxada com ha assegurat algun polític espanyol? I la Unió Europea, podrà seguir fent-se l’orni sense ser conscient del problema? Brussel·les és conscient de l’Europa que ve? Quins escenaris de futur esperen a les parts en conflicte?

Alexandre Deulofeu i Torres (1903-1978) va ser un polític, químic, farmacèutic, escriptor prolífic i filòsof, creador d’un sistema que va anomenar la «Matemàtica de la Història», que és una teoria cíclica sobre l’evolució de les civilitzacions, i que fins al moment, els «encerts» han estat sorprenents. En la seva obra ingent, afirma que les civilitzacions i els imperis passen per uns cicles equivalents als cicles naturals dels éssers vius. Afirmà que tot tenint el coneixement d’aquests cicles es podrien evitar les guerres, considerades innecessàries, fent que els processos esdevinguessin pacífics. Deulofeu va pronosticar la reunificació alemanya i la desintegració de la URSS l’any 1977, i va deixar escrit que la desfeta definitiva de l’estat espanyol era inevitable i que, això, es produiria pels voltants del 2029.

Enllaç de l’anunci original en català de l’esdeveniment en el lloc web «Matemàtica de la Història»:

http://www.matematicadelahistoria.cat/article/107/xerrada-a-barcelona-catalunya-espanya-aixi-no-don-venim-on-som-i-cap-a-on-anem-segons-la-m


3. Canal Deulofeu a Telegram.

També us comuniquem el nostre nou servei. El Canal Deulofeu de «Telegram», accessible des del telèfon mòbil dins l’adreça següent:

https://telegram.me/AlexandreDeulofeu


4. 17è Simposi de la història censurada de Catalunya el 17 i 18 de novembre.

Com cada any, l’Institut Nova Història organitza un simposi a Arenys de Munt sobre la Història Censurada de Catalunya.

Aquest divendres 17 de novembre, es presentarà el simposi des de les 7 del vespre a les 9 de la nit i dissabte 18 de novembre, es farà la lectura de les conferències i comunicacions (de les 9 del matí fins a les 9 de la nit).

Podeu consultar el programa complet en català accedint a aquest enllaç:

https://www.inh.cat/agenda/17e-Simposi-de-la-historia-censurada-de-Catalunya-el-17-i-18-de-novembre–2017-11-18

Moltes gràcies per compartir aquesta informació.


Comments are closed.