A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

«Sense ficció» estrena «Alexandre Deulofeu: l’historiador del futur».

Sumari:
1. Presentació.
2. CCMA. «Sense ficció» estrena «Alexandre Deulofeu: l’historiador del futur».
3. TotSuma. Recordatori: 19-09-2017, 23h05′. TV3 emet el documental «Alexandre Deulofeu, l’historiador del futur».

1. Presentació.

 

En aquesta tramesa del lloc web d’Alexandre Deulofeu us recordem que, si no hi ha res de nou, aquest dimarts dia 19 de setembre a les 23 hores i 5 minuts TV3 emetrà en el programa «Sense Ficció» el documental «Alexandre Deulofeu, l’historiador del futur».

Aquest documental va ser realitzat mercès a una campanya de micromecenatge, mitjançant la plataforma «TotSuma» amb la col·laboració del periodista David de Montserrat, que va aconseguir 157 micromecenes els quals van aportar un total de 15.140 Euros.

Alexandre Deulofeu fou un personatge polifacètic al qual potser li devem que la vida en el nostre planeta no quedés terriblement malmesa amb un possible final violent de la URSS entre els anys 1989 i 1991, gràcies a que un exemplar del seu llibre «La Matemàtica de la Història» va arribar al Pentàgon dècades enrere amb la col·laboració d’un militar veneçolà professor de l’Escola de Guerra de l’OTAN a París.

Els defensors conscients de la Pau d’arreu del Món faran bé de conèixer aquesta teoria cíclica que Alexandre Deulofeu va descobrir, doncs segurament els qui volen atiar el foc de la guerra ja fa temps que utilitzen la «Matemàtica de la Història» i totes les altres tècniques prospectives al seu abast en sentit contrari i pels seus propis interessos.

També agradarà saber als defensors de la llibertat de la nació catalana que Deulofeu demostra que aquesta ha estat bressol d’una civilització que és inspiradora ideològica de l’Europa occidental, estenent la seva influència pels cinc continents. Aquest tema seria mereixedor d’un altre documental.

Finalment dir que amb l’emissió d’aquest documental es fa justícia a un personatge que fou menyspreat i ignorat en vida, però que seria considerat un geni honorable si hagués nascut en un altre país.

Moltes gràcies per compartir aquesta informació.


Equip de la Matemàtica de la Història.
http://deulofeu.org


2. CCMA. «Sense ficció» estrena «Alexandre Deulofeu: l’historiador del futur».

 

El dimarts 19 de setembre, a partir de les 23h05′, TV3 estrena «Alexandre Deulofeu: l’historiador del futur». Un documental dirigit per Àngel Leiro que explica la vida, el pensament i les prediccions d’Alexandre Deulofeu: un figuerenc, farmacèutic de professió, que va aconseguir predir grans canvis geopolítics que avui són història.

http://www.deulofeu.org/sense-ficcio-estrena-alexandre-deulofeu-lhistoriador-del-futur/


3. TotSuma. Recordatori: 19-09-2017, 23h05′. TV3 emet el documental «Alexandre Deulofeu, l’historiador del futur».

 

Benvolguts sumadors,

Després de diversos canvis de data ara sí sembla que finalment TV3 (almenys ja ho diu al seu web i a les xarxes socials) emetrà el proper dimarts 19 de setembre a les 23h05′, dins el programa «Sense ficció», el documental «Alexandre Deulofeu, l’historiador del futur».

http://www.deulofeu.org/recordatori-19-09-2017-23h05%E2%80%B2-tv3-emet-el-documental-alexandre-deulofeu-lhistoriador-del-futur-page/

Moltes gràcies per compartir aquesta informació.

Comments are closed.