TV3 emetrà el proper 5 de setembre el documental «Alexandre Deulofeu, l’historiador del futur».

TV3 emetrà el proper 5 de setembre el documental «Alexandre Deulofeu, l’historiador del futur».

Us informem de la comunicació rebuda aquest dimarts, 4 de juliol, per part de la plataforma «TotSuma», que va coordinar la campanya de micromecenatge per realitzar el documental dedicat a Alexandre Deulofeu:

Dimarts, 4 de juliol del 2017.

Benvolguts sumadors,

Sense Ficció. Logotip.El proper dimarts 5 de setembre de 2017 a les 22h45′ s’emetrà dins el programa «Sense ficció» de TV3 el documental «Alexandre Deulofeu, l’historiador del futur» que vàreu contribuir a fer realitat l’any passat. El documental, que es va preestrenar el novembre passat a Figueres amb un ple absolut al Teatre «El Jardí», esperem que serveixi per donar a conèixer a una audiència tan àmplia com sigui possible la figura d’un dels catalans més universals però alhora més ignorats i desconeguts.

Tot i que el dia a dia de l’actualitat, especialment aquest 2017 amb els efectes de la victòria de Donald Trump als EUA, del Brexit britànic, el nou lideratge d’Alemanya a la Unió Europea, la crisi social i política francesa, el rearmament del Japó o el nou liderat global que vol emprendre la Xina, dóna molts senyals de la vigència de la Matemàtica de la Història, l’emissió per TV3 del documental sobre Alexandre Deulofeu coincideix amb un moment especialment significatiu per les repercussions que pot tenir el referèndum sobre l’autodeterminació de Catalunya del proper 1 d’octubre en la desfeta de l’Imperi espanyol anunciada pel 2029.

Prèviament a l’emissió, el documental es preestrenarà als Cinemes Girona de Barcelona el mateix dia 5 de setembre a les 20 hores. Podreu adquirir les entrades aquí (http://www.cinemesgirona.cat/projeccions/visions-documentals-programacio-temporada-2016-17/). El passi del documental es completarà amb un cinefòrum després de la projecció entre el públic i l’historiador i nét d’Alexandre Deulofeu, Juli Gutiérrez Deulofeu, i altres personatges que apareixen al documental.

Gràcies una vegada més pel vostre suport.

Enllaç de la notícia original en català:

https://www.totsuma.cat/projecte/1408/alexandre-deulofeu-lhistoriador-del-futur/actualitzacions/1021