A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

L’home que no llegia els diaris.

L’home que no llegia els diaris.

Racó Català. Logotip.Racó Català. Dimecres, 5 de juny del 2019.

L’home que no llegia els diaris.
David de Montserrat i Juli Gutiérrez.

Llibres: 5-6-2019, 5 hores.

Títol: L’home que no llegia els diaris.
Autor: David de Montserrat i Juli Gutiérrez.
Editorial: Columna.
Col·lecció: No ficció.
Pàgines: 320.
ISBN: 978-8466425117.
Idioma:
Català.

David de Montserrat i Nonó. Juli Gutièrrez Deulofeu. L'home que no llegia diaris. Columna Edicions. Portada.L’apassionant biografia d’Alexandre Deulofeu, el farmacèutic de Figueres que als anys 40 del segle XX va predir el futur: va pronosticar l’enfonsament de l’URSS, la desintegració de Iugoslàvia i la fi de «l’imperi espanyol» de cara al 2029.

Deulofeu va elaborar una teoria cíclica de la història basada en principis matemàtics, segons la qual totes les civilitzacions i els imperis segueixen un cicle biològic de naixement, plenitud, decadència i mort. Un llibre fonamental per descobrir el català que va predir el futur. Un personatge amb una dimensió universal, un outsider avançat al seu temps amb una vida digna de ser contada.

Biografia de l’autor:

David de Montserrat i Nonó (Girona, 1972) és periodista. Ha treballat i col·laborat en premsa digital, ràdio i televisió en mitjans com ara TV3, TVE, Vilaweb, Cadena Ser, l’Agència Catalana de Notícies (ACN) o Directe.cat, entre altres, així com a l’àrea de comunicació del Govern de Catalunya, des d’on va impulsar les campanyes «Elteumòbil.cat» i «Catalan, a business opportunity», entre altres accions. Actualment treballa en la preparació de diversos projectes editorials i audiovisuals documentals i de ficció.

Juli Gutiérrez Deulofeu (Figueres, 1964) Nét i estudiós des de fa trenta anys de la figura del seu avi Alexandre Deulofeu. Enginyer agrícola i llicenciat en Història, viu al Mas Deulofeu d’Ordis. Ha publicat «La matemàtica de la història: Alexandre Deulofeu o el pensador global» (Lapislàtzuli Editorial, 2014) «Alexandre Deulofeu. La matemàtica de la història» (Llibres de l’Índex, 2004) i «La Matemàtica de la Història. La teoria cíclica d’Alexandre Deulofeu» (Brau Edicions, Diversos autors, 2005). Assessor i protagonista del documental «Alexandre Deulofeu, l’historiador del futur» amb VisionaTV per a TV3.

Enllaç de la pàgina original en català:

https://www.racocatala.cat/llibre/46239/david-montserrat-lhome-no-llegia-diaris