El pensador global. Premi Liberisliber 2014


La matemàtica de la història: Alexandre Deulofeu o el pensador global, de Juli Gutiérrez, guanyador de la 5a edició del Premi Liberisliber 2014.

La nit de dissabte dia 4 d’octubre es va lliurar a Besalú el Premi Liberisliber al millor llibre d’enguany. Es presentaven 40 títols escollits, de tots els gèneres, de les 40 editorials que cada any es donen cita a la Fira de les editorials independents que es celebra a Besalú i que ja s’ha convertit en una referència imprescindible de l’edició i de la literatura catalana.

Els Premis Liberisliber volen reconèixer la tasca heroica que fan dia a dia les editorials independents, la qual només es pot entendre des de la seva devoció sense límits per la literatura, l’art de l’edició i el coneixement. Per aquest motiu, l’organització de la fira premia cada any dos títols que, segons el jurat de torn, reuneixin els valors que regeixen la mateixa fira, és a dir, la qualitat, l’heterodòxia, la valentia i la capacitat de combinar tot això, amb la d’arribar a un públic el més ampli possible.

La magnífica acceptació d’aquesta obra ha provocat que ja tinguem a punt la segona edició del llibre.

Tot això ho hem aconseguit gràcies a la vostre coŀlaboració.
Una abraçada
Equip Lapislàtzuli

portada