A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

30‑7‑2019. Presentació biografia Alexandre Deulofeu a BCN. Article Josep Asensio. Entrevista Juli Gutièrrez.

Sumari:
1. Presentació.
2. 30‑7‑2019. «L’home que no llegia els diaris». Cafè de l’Òpera.
3. Web Deulofeu: «Deulofeu contra els imperis» de Josep Asensio.
4. Alexandre Deulofeu. L’home que sabia el que anava a succeir en el futur. Sabiens, 15‑7‑2019.

1. Presentació.

En aquesta tramesa del lloc web d’Alexandre Deulofeu us informem de la primera presentació pública de la biografia d’Alexandre Deulofeu escrita pel periodista David de Montserrat i l’historiador i enginyer agrònom Juli Gutièrrez Deulofeu prevista pel dimarts, 30 de juliol del 2019, al cèntric Cafè de l’Òpera de Barcelona.

A continuació compartim amb vosaltres un excel·lent article biogràfic d’Alexandre Deulofeu a càrrec de Josep Asensio publicat al diari digital «El Nacional».

Finalment, us oferim l’accés a una entrevista a Juli Gutièrrez Deulofeu realitzada des del Canal «Sabiens» per Ferran Prat.

Moltes gràcies per compartir aquesta informació.

 

Equip de la Matemàtica de la Història.
http://deulofeu.org


2. Web Deulofeu: 30‑7‑2019. «L’home que no llegia els diaris». Cafè de l’Òpera.

Conferència. Dimarts, 30 de juliol del 2019.

«L’home que no llegia els diaris».

Primera presentació de la biografia d’Alexandre Deulofeu a Catalunya.

Ponents:

David de Montserrat i Nonó (Girona, 1972) és periodista. Ha treballat i col·laborat en premsa digital, ràdio i televisió en mitjans com ara TV3, TVE, Vilaweb, Cadena Ser, l’Agència Catalana de Notícies (ACN) o Directe.cat, entre altres, així com a l’àrea de comunicació del Govern de Catalunya, des d’on va impulsar les campanyes «Elteumòbil.cat» i «Catalan, a business opportunity», entre altres accions. Actualment és col·laborador del magazín «La Mira». També està vinculat al món de les startups i els business angels.

Juli Gutiérrez Deulofeu (Figueres, 1964). Nét i estudiós des de fa trenta anys de la figura del seu avi Alexandre Deulofeu. Enginyer agrícola i llicenciat en Història, viu al Mas Deulofeu d’Ordis. Ha publicat «La matemàtica de la història: Alexandre Deulofeu o el pensador global» (Lapislàtzuli Editorial, 2014) «Alexandre Deulofeu. La matemàtica de la història» (Llibres de l’Índex, 2004) i «La Matemàtica de la Història. La teoria cíclica d’Alexandre Deulofeu» (Brau Edicions, Diversos autors, 2005). Assessor i protagonista del documental «Alexandre Deulofeu, l’historiador del futur» amb VisionaTV per a TV3.

Per a garantir plaça, cal realitzar prèvia reserva al telèfon / WhatsApp 654113551.

Per una bona organització, és sol·licitarà el tiquet de consumició, per poder accedir a la sala.

El preu popular és de 5€ per a sufragar les despeses de publicitat, i organització de l’esmentat esdeveniment.

Lloc: Cafè de l’Òpera.
Consumició mínima obligatòria.
La Rambla, 74, de Barcelona (Davant del Gran Teatre del Liceu).
Data: Dimarts, 30 de juliol del 2019.
Hora: 20 hores.

Cafè de l’Òpera.

Situat en el cèntric Passeig de la Rambla, número 74, davant del Gran Teatre del Liceu a molt pocs carrers de la Plaça Catalunya. És un local confortable, emblemàtic amb glamur i solera, on podrem tertuliar amb tranquil·litat, realitzar una conferència, i gaudir qui ho desitgi d’un informal sopar, en ple cor de la ciutat. Tenim la parada de metro «Liceu» (L3, línia verda), i multitud de línies d’autobusos, i a Plaza Catalunya els autobusos nocturns i totes les línies que van a «rodalies».

Ubicació segons «Google Maps»:

https://www.google.es/maps/place/Rambla+de+Catalunya,+13,+08007+Barcelona/@41.3881015,2.1675553,17z/data=!4m13!1m7!3m6!1s0x12a4a2f3a94430b5:0xe4ee3a6cbd3a9b9f!2sRambla+de+Catalunya,+13,+08007+Barcelona!3b1!8m2!3d41.3878825!4d2.1672247!3m4!1s0x12a4a2f3a94430b5:0xe4ee3a6cbd3a9b9f!8m2!3d41.3878825!4d2.1672247

«L’home que no llegia els diaris».

Es pot historiar el futur? Es poden predir amb certesa esfereïdora grans canvis geopolítics? Té sentit mirar el passat per pronosticar l’avenir? Realment algú coneix els designis d’imperis, cultures i civilitzacions? Qui? Un geni? Un bufanúvols? Un observador privilegiat? I si hi ha un qui, com és i com hi arriba? El «qui» és un català i, el «què», la «Matemàtica de la Història». Alexandre Deulofeu i Torres (L’Armentera 1903 – Figueres 1978) passa per aquest món amb una sola cabòria. Farmacèutic de professió però filòsof de la història per devoció, com l’apotecari que prepara les seves fórmules per guarir malalties, el protagonista d’aquesta biografia troba la fórmula per evitar els grans mals a la Humanitat o, com a mínim, per mitigar-los.

Una aportació espectacular reconeguda per il·lustres admiradors com Salvador Dalí, Francesc Pujols o Pau Casals i criticada igualment per altres il·lustres com l’historiador Jaume Vicens Vives o l’escriptor Josep Pla. Per la temàtica tractada som davant del paradigma del català més universal de tots però, paradoxalment, sense ni «ser» al seu propi país.

En finalitzar la xerrada, David de Montserrat i Nonó i Juli Gutiérrez Deulofeu obriran el debat, plantejant totes les opinions o interrogants que sorgeixin sobre el tema en qüestió.

Títol: «L’home que no llegia els diaris».
Autor: David de Montserrat i Juli Gutiérrez Deulofeu.
Editorial: Columna.
Col·lecció: No ficció.
Pàgines: 320.
Idioma: català.
ISBN: 978-8466425117.

Els autors signaran els exemplars.

Per ser la presentació en primícia de la biografia d’Alexandre Deulofeu, s’oferirà, per qui hi estigui interessat, un preu especial, pel pac Biografia + llibre.

Per a més informació entreu en el següent enllaç:

https://montseguardia.blogspot.com/2019/07/conferencia-lhome-que-no-llegia-el.html

Us hi esperem!!!!

3. Web Deulofeu: «Deulofeu contra els imperis» de Josep Asensio.

Hem introduït, dins l’apartat d’«Opinió a la premsa escrita», l’article titulat «Deulofeu contra els imperis» de Josep Asensio, publicat en el diari digital «El Nacional», el dilluns, 8 de juliol del 2019.

Deulofeu contra els imperis.

«Ara que l’imperi estatunidenc comença a fer figa davant la puixança de la Xina, resulta lògic que Alexandre Deulofeu i la seva Matemàtica de la Història treguin el cap. La seva biografia, «L’home que no llegia els diaris», de David de Montserrat i el nét de Deulofeu, Juli Gutiérrez, ha aparegut en la llista dels llibres més llegits d’ençà que es va publicar, un èxit que cal posar al costat d’altres fenòmens editorials com els llibres de Pedro Baños sobre geoestratègia o el best-seller d’Elvira Roca-Barea que qüestiona la llegenda negra de l’imperi espanyol (…)».

http://www.deulofeu.org/deulofeu-contra-els-imperis/

4. Web Deulofeu: «Alexandre Deulofeu. L’home que sabia el que anava a succeir en el futur». Entrevista a Juli Gutièrrez Deulofeu.

Hem creat, dins de l’apartat de «Radio, Televisió i Vídeo» del lloc web d’Alexandre Deulofeu, la pàgina per poder accedir a l’enllaç per visualitzar l’entrevista realitzada per Ferran Prat a Juli Gutièrrez Deulofeu, titulada «Alexandre Deulofeu. L’home que sabia el que anava a succeir en el futur», emesa des del Canal «Sabiens», el dilluns, 15 de juliol del 2019.

Alexandre Deulofeu. L’home que sabia el que anava a succeir en el futur. Sabiens, 15‑7‑2019.

Ferran Prat de «Sabiens» entrevista a Juli Gutièrrez Deulofeu, nét d’Alexandre Deulofeu qui, a través del llibre «La Matemàtica de la Història», ens revelarà com el seu avi va predir esdeveniments històrics impensables per a l’època. Esperem que us agradi. Edició: Sabiens. Data de publicació: Dilluns, 15 de juliol del 2019. Durada: 44 minuts i 11 segons. Idioma: castellà.

http://www.deulofeu.org/alexandre-deulofeu-lhome-que-sabia-el-que-anava-a-succeir-en-el-futur-sabiens-15%e2%80%917%e2%80%912019/

Moltes gràcies per compartir aquesta informació.

Comments are closed.