A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

«Alexandre Deulofeu, el científic que preveia el futur». «I Catalunya va parir Europa», per David de Montserrat.

Sumari:
1. Presentació.
2. Web Deulofeu: «Alexandre Deulofeu, el científic que preveia el futur», per Sílvia Marimon.
3. Web Deulofeu: «I Catalunya va parir Europa», per David de Montserrat.

1. Presentació.

En aquesta tramesa del lloc web d’Alexandre Deulofeu, us informem de l’article de la periodista Sílvia Marimon anunciant l’edició de la biografia d’Alexandre Deulofeu elaborada conjuntament pel periodista David de Montserrat i l’historiador Juli Gutièrrez Deulofeu.

A continuació us oferim el primer reportatge publicat en un mitjà d’informació digital dedicat a descriure, segons la Matemàtica de la Història, l’origen català del segon cicle de la civilització europea occidental o romànico-gòtica i les seves implicacions en els diferents àmbits de l’activitat humana, reportatge elaborat pel mateix periodista David de Montserrat.

Aquest darrer reportatge és una fita informativa de primer ordre, doncs mostra als lectors d’una forma clara i entenedora el paper pioner dels catalans que, entre els segles IX i XV, varen fer en els diferents àmbits de l’activitat humana, labor que va determinar la construcció de la cultura i civilització europees.

Moltes gràcies per compartir aquesta informació.

Equip de la Matemàtica de la Història.
http://deulofeu.org


2. Web Deulofeu: «Alexandre Deulofeu, el científic que preveia el futur», per Sílvia Marimon.

Hem introduït, dins de l’apartat de «Notícies», l’article titulat «Alexandre Deulofeu, el científic que preveia el futur», escrit en el rotatiu «Ara», per la periodista Sílvia Marimon, el diumenge, 30 de juny del 2019.

Alexandre Deulofeu, el científic que preveia el futur.

«Es publica la biografia del farmacèutic que va pronosticar que l’estat espanyol desapareixeria el 2029 (…)».

http://www.deulofeu.org/alexandre-deulofeu-el-cientific-que-preveia-el-futur/

3. Web Deulofeu: «I Catalunya va parir Europa», per David de Montserrat.

Hem creat, dins de l’apartat de «Reportatges», la pàgina per poder visualitzar el reportatge del periodista David de Montserrat titulat «I Catalunya va parir Europa», publicat al web digital «La Mira», el dimarts, 28 de maig del 2019.

Es tracta del primer reportatge extens i detallat, reproduït en el nostre lloc web, realitzat al voltant del tema de l’origen català del segon cicle de la civilització europea occidental, o civilització romanico-gòtica, amb una generosa contribució d’elements gràfics, incloent fotografies dels temples, ermites i monestirs romànics catalans, fotografies d’arxiu del mateix Alexandre Deulofeu i fins i tot un dels mapes de l’obra original d’aquest filòsof de la història.

Agraïm al periodista David de Montserrat la redacció i edició d’aquesta reportatge, com al fotògraf Jordi Borràs les fotografies contemporànies d’edificacions romàniques catalanes, com al mateix Juli Gutièrrez Deulofeu per haver aportat informació cabdal en l’elaboració d’aquesta labor.

I Catalunya va parir Europa.

«Els europeus relacionem la nostra existència amb l’antiga Grècia però les arrels del Vell Continent, els catalans, les tenim a tocar. Com afirma Alexandre Deulofeu, pare de la Matemàtica de la Història, el romànic català és l’autèntica llavor d’Europa (…)».

http://www.deulofeu.org/i-catalunya-va-parir-europa/

Moltes gràcies per compartir aquesta informació.

Comments are closed.