A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

La Matemàtica de la Història a Celrà. La cultura irlandesa en gallec.

Sumari:
1. Presentació.
2. La Matemàtica de la Història a Celrà.
3. Web Deulofeu: Capítols de l’obra d’Alexandre Deulofeu dedicats a la cultura irlandesa, en gallec. Habilitat web en gallec.

1. Presentació.

En aquesta tramesa del lloc web d’Alexandre Deulofeu us recordem el proper acte per aquest dissabte 4 de novembre a Celrà, al Gironès.

També hem habilitat l’idioma gallec en el nostre lloc web, amb la nova traducció a aquesta llengua dels capítols de l’obra original d’Alexandre Deulofeu sobre la cultura irlandesa. A més, torna a estar disponible en aquest idioma el capítol de Deulofeu sobre la Confederació Universal i un article d’opinió titulat «La piràmide política planetària» («A pirámide política planetaria»).

Moltes gràcies per compartir aquesta informació.


Equip de la Matemàtica de la Història.
http://deulofeu.org


2. La Matemàtica de la Història a Celrà.

Dissabte, 4 de novembre del 2017, a les 19 hores, es realitzarà la presentació del llibre «La Matemàtica de la història: Alexandre Deulofeu o el pensador global», de Juli Gutièrrez Deulofeu, historiador i enginyer agrícola, al Teatre Ateneu, Plaça de l’Estatut, 1, de Celrà (Gironès). L’entrada és gratuïta, es recomana inscripció:

info@dynamislab.com
http://www.dynamislab.com
Telèfon: 972-428.700.


3. Web Deulofeu: Capítols de l’obra d’Alexandre Deulofeu dedicats a la cultura irlandesa, en gallec. Habilitat web en gallec.

Us informem que disposem de la versió en gallec dels capítols dedicats a la cultura irlandesa de l’obra original d’Alexandre Deulofeu. Hem habilitat la llengua gallega dins del nostre lloc web, incorporant aquest escrit.

L’enllaç de la pàgina amb els capítols sobre la cultura irlandesa en gallec és:

«Capítulos 39, 40 e 41 do libro «As culturas europeas» (volume III da «Matemática da Historia»), dedicados á cultura irlandesa. Páxinas 216 a 223. Alexandre Deulofeu».

http://www.deulofeu.org/gl/capitols-39-40-i-41-del-llibre-les-cultures-europees-volum-iii-de-la-matematica-de-la-historia-dedicat-a-la-cultura-irlandesa/

També hem recuperat, pel lloc web d’Alexandre Deulofeu, l’escrit titulat «Com arribarem a la Confederació universal?» («Como chegaremos á confederación universal?») en el mateix idioma. Ja hi era en el lloc web vell, però ara torna a estar disponible de nou dins l’enllaç següent:

http://www.deulofeu.org/gl/com-arribarem-a-la-confederacio-universal/

També hem afegit la versió gallega de l’article «La piràmide política planetària» («A pirámide política planetaria»), l’enllaç del qual és el següent:

http://www.deulofeu.org/gl/la-piramide-politica-planetaria/

Agraïm la labor de la nostra col·laboradora Elisa Borrazás.

Moltes gràcies per compartir aquesta informació.

Comments are closed.