A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Dimarts 5 preestrena als Cinemes Girona de Barcelona. Canvi data emissió del documental per TV3. Deulofeu ja preveia la fi d’Espanya.

Sumari:
1. Presentació.
2. Atenció: Canvi data emissió a TV3 del documental «Alexandre Deulofeu, l’historiador del futur».
3. «Deulofeu ja preveia la fi d’Espanya», per Genís Sincà (recordatori).

1. Presentació.

En aquesta tramesa del lloc web d’Alexandre Deulofeu, us recordem que aquest dimarts 5 de setembre a les 20 hores es realitzarà la preestrena del documental «Alexandre Deulofeu, l’historiador del futur», la inversió del qual va ser realitzada en el seu moment amb una campanya de micromecenatge mitjançant la plataforma «TotSuma».

Us recordem també que l’emissió del mateix documental per TV3 es farà, si no hi ha res de nou, el proper dimarts 19 de setembre.

Finalment, compartim amb vosaltres les diferents versions de l’article de gener de l’any 2004 que va permetre a algunes persones ens assabentéssim, per primer cop, de qui era Alexandre Deulofeu i la seva «Matemàtica de la Història».

Moltes gràcies per compartir aquesta informació.


Equip de la Matemàtica de la Història.
http://deulofeu.org


2. Atenció: Canvi data emissió a TV3 del documental «Alexandre Deulofeu, l’historiador del futur».

A continuació, reproduïm el missatge que va enviar l’equip de «TotSuma» a les persones que van participar en la campanya de micromecenatge en favor de la realització del documental «Alexandre Deulofeu, l’historiador del futur»:

Benvolguts sumadors,

TV3 ens acaba d’informar d’un nou canvi en la data d’emissió del documental «Alexandre Deulofeu, l’historiador del futur» i s’emetrà dins el programa «Sense ficció» el dimarts 19 de setembre a les 22h50′ en comptes del proper dia 5 com ens havien informat el juliol passat. Disculpeu els canvis però són aliens a la nostra voluntat.

D’altra banda el documental es preestrenarà als Cinemes Girona (Carrer de Girona, 175) de Barcelona el dia 5 de setembre a les 20h. Podreu adquirir les entrades aquí (http://www.cinemesgirona.cat/projeccions/visions-documentals-programacio-temporada-2016-17/). El passi del documental es completarà amb un cinefòrum després de la projecció entre el públic i l’historiador i nét d’Alexandre Deulofeu, Juli Gutiérrez Deulofeu, i altres personatges que apareixen al documental.

Gràcies una vegada més pel vostre suport.


L’equip de «TotSuma».3. «Deulofeu ja preveia la fi d’Espanya», per Genís Sincà (recordatori).

Algunes persones vam començar a conèixer a Alexandre Deulofeu i la seva «Matemàtica de la Història» mitjançant aquest article que us recordem a continuació.

Es tracta de l’article que va escriure el periodista Genís Sincà dins la secció de cultura catalana del diari «El País», del dijous, 15 de gener del 2004.

Podem dir que aquest article va tenir el mèrit de ser la primera llavor de l’existència d’aquest mateix lloc web. A grans trets, va ser una aproximació prou reeixida, en un temps on Alexandre Deulofeu era un perfecte oblidat. Podria ser que la seva més gran imprecisió fos la datació del fenomen que està descrit en el títol.

Actualment, aquest article està disponible en sis dels vuit idiomes del nostre lloc web. Un cop repassat el seu contingut, i en homenatge a aquesta contribució, us oferim els enllaços de les seves diferents versions:

Català:

«Deulofeu ja preveia la fi d’Espanya».

«La Matemàtica de la Història del geni empordanès Alexandre Deulofeu i Torres vaticinà fa dècades l’hegemonia total d’Alemanya en una Nova Europa amb Anglaterra i França depauperades, i pel 2029 la desintegració d’Espanya en una confederació de petits estats (…)».

http://www.deulofeu.org/deulofeu-ja-preveia-la-fi-d-espanya/

Castellano:

«Deulofeu ya preveía el fin de España».

«La Matemática de la Historia del genio ampurdanés Alexandre Deulofeu i Torres vaticinó hace décadas la hegemonía total de Alemania en una Nueva Europa con Inglaterra y Francia depauperadas, y hacia el año 2029 la desintegración de España en una confederación de pequeños estados (…)».

http://www.deulofeu.org/es/deulofeu-ja-preveia-la-fi-d-espanya/

English:

«Deulofeu had already foreseen the end of Spain».

«The Mathematics of History, of Alexandre Deulofeu i Torres, the scholar from Empordà, foretold several decades ago the total hegemony of Germany in a New Europe, while England and France would be impoverished, and by 2029 the breaking up of Spain in to a confederation of small states (…)».

http://www.deulofeu.org/en/deulofeu-ja-preveia-la-fi-d-espanya/

Français :

« Deulofeu prévoyait déjà la fin de l’Espagne ».

«La Mathématique de l’Histoire, du génie de l’Empordà, Alexandre Deulofeu i Torres, prédisait il y a des dizaines d’années, l’hégémonie totale de l’Allemagne dans une Nouvelle Europe, avec l’Angleterre et la France appauvries, et pour 2029 la désintégration de l’Espagne dans une confédération de petits états (…) ».

http://www.deulofeu.org/fr/deulofeu-ja-preveia-la-fi-d-espanya/

Italiano:

«Deulofeu aveva già previsto la fine della Spagna».

«La Matematica della Storia, del genio dell’Empordà Alexandre Deulofeu i Torres, predisse molti anni fa l’egemonia assoluta della Germania in una Nuova Europa, con l’Inghilterra e la Francia impoverite, e per il 2029 la disintegrazione della Spagna in una confederazione di piccoli stati (…)».

http://www.deulofeu.org/it/deulofeu-ja-preveia-la-fi-d-espanya/

Occitan:

«Deulofeu ja prevesiá la fin d’Espanha».

«La Matemàtica de la Història (La matematica de l’istòria) del gèni empordanés Alexandre Deulofeu i Torres vaticinèt fa decadas l’egemonia totala d’Alemanha dins una Nòva Euròpa amb Anglatèrra e França empauridas, e pel 2029 la desintegracion d’Espanha en una confederacion de petits estats (…)».

http://www.deulofeu.org/oc/deulofeu-ja-preveia-la-fi-d-espanya/

Moltes gràcies per compartir aquesta informació.

Comments are closed.