A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

«Misteris», amb Sebastià d’Arbó. RAC1, 21-3-2021, 2 hores.

«Misteris», amb Sebastià d’Arbó. RAC1, 21-3-2021, 2 hores.

https://go.ivoox.com/rf/67143807

Sebastià d'Arbó.Entrevista concedida per Sebastià d’Arbó a l’enginyer agrícola i historiador Juli Gutièrrez Deulofeu, dins l’emissora de ràdio RAC1, la nit del dissabte, 20 al diumenge, 21 de març del 2021.

RAC1. Programa «Misteris», amb Sebastià d’Arbó. Nit del dissabte, 20 al diumenge, 21 de març del 2021. Entrevista a Juli Gutièrrez Deulofeu, enginyer agrònom i historiador, net d’Alexandre Deulofeu. Aproximació a la vida, obra i pensament d’aquest filòsof de la història. Els seus inicis com a nen superdotat. El seu pas per la intel·lectualitat de Madrid i la seva activitat durant la Catalunya republicana. L’inici de la seva obra amb el seu primer llibre «Catalunya i l’Europa futura». El pas a una teoria cíclica i el seu exili al Sud de França. La descoberta de l’origen català del romànic. Sebastià d’Arbó afirma que abans de dir-se Catalunya, aquesta nació es deia Romania. La dedicació de Deulofeu a la seva obra. Les prediccions d’Alexandre Deulofeu: França, Anglaterra, Iugoslàvia, la Unió Soviètica, Catalunya i els Estats Units. El Pentàgon coneix la «Matemàtica de la Història» gràcies a un general veneçolà que va establir relació amb Deulofeu.

Misteris. Dissabtes i diumenges d’1 a 3 hores de la nit.

Enllaç al web del programa:

https://www.rac1.cat/programes/misteris