A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Mà a mà Juli Gutièrrez Deulofeu i Josep Pàmies. Balaguer, 30‑9‑2023.

Mà a mà Juli Gutièrrez Deulofeu i Josep Pàmies. Balaguer, 30‑9‑2023.

Mà a mà Juli Gutièrrez Deulofeu i Josep Pàmies. Balaguer, 30‑9‑2023.

Agenda.

Mà a mà Juli Gutièrrez Deulofeu i Josep Pàmies.

Dissabte, 30 de setembre de 2023, 16-20 hores, 15€. Preu socis de la Dolça Revolució: 10€.

Aforament: 600 persones.

Imparteixen: Juli Gutiérrez Deulofeu, Josep Pàmies.

Juli Gutiérrez Deulofeu: Enginyer Tècnic Agrícola. Graduat en Geografia i Història. Màster en mètodes i tècniques avançades de recerca històrica, artística i geogràfica. Autor de: «Alexandre Deulofeu o el pensador global». Lapislàtzuli, 2014. Coautor (amb David de Montserrat) de: «L’home que no llegia els diaris». Editorial Planeta, 2018. Assessor cultural i protagonista del documental produït per Visiona TV i TV3, «Alexandre Deulofeu, l’historiador del futur».

Josep Pàmies: Agricultor de Balaguer (La Noguera, Lleida), conegut àmpliament per acusar la indústria farmacèutica i a l’OMS (Organització Mundial de la Salut) de prohibir l’ús d’unes certes plantes medicinals, de cronificar malalties en compte de cercar solucions reals i de promoure l’ús de transgènics per als seus propis interessos. És conegut també com «el pas de l’estèvia» i porta anys reivindicant l’ús curatiu de les plantes medicinals, a través de l’associació Dolça Revolució, amb la finalitat de recuperar la medicina natural.

Enllaç amb informació i formulari per inscripcions:

https://dulcerevolucion.com/actividad/mano-a-mano-juli-g-deulofeu-y-josep-pamies/

Mà a mà Juli G. Deulofeu i Josep Pàmies, Alexandre Deulofeu i la història del demà.

30‑9‑2023, 16h.

Es plantejarà el diàleg partint d’una breu presentació del treball i la vida d’Alexandre Deulofeu i una succinta exposició de les línies mestres de la seva teoria, per a posteriorment navegar per les aigües domèstiques de la història.

Juli Gutiérrez Deulofeu és net per via materna d’Alexandre Deulofeu i ha seguit la seva trajectòria de recerca.

Alexandre Deulofeu va formular la teoria de la Matemàtica de la Història. Va afirmar que les civilitzacions i els imperis passen per uns cicles equivalents als cicles naturals dels éssers vius. Cada civilització pot arribar a complir, com a mínim, tres cicles de 1700 anys cadascun. Compresos dins de les civilitzacions, els imperis tenen una durada mitjana de 550 anys.

Estava convençut que mitjançant el coneixement de la naturalesa dels cicles es poden evitar les guerres, considerades innecessàries, fent que els processos siguin pacífics en lloc de violents. També va afirmar que la humanitat podrà ser capaç, de conèixer-los, d’alterar els propis cicles, i que aquesta ha de tendir a organitzar-se sota la forma d’una Confederació Universal de pobles lliures.

En aquest Mà a mà, Juli ens explicarà, entre moltes coses, amb les possibles situacions que haurem de bregar el dia de demà.

És necessari emplenar el formulari d’inscripció per a cada persona que desitgi assistir. Activitat exclusivament presencial.

Com arribar a Balaguer i allotjament recomanat:

https://dulcerevolucion.com/informacion-logistica-sobre-balaguer/

Mobilitat reduïda: Totes les zones són accessibles per a persones amb mobilitat reduïda.

Aparcament de vehicles: pàrquing de gran capacitat disponible i gratuït a escassos metres del Jardí Medicinal.

Zona de pícnic: també a escassos metres del Jardí Medicinal, per a qui desitgi portar el seu propi menjar. Espai ombrejat amb 8 taules, amb presa elèctrica i aigüera. Disponible tot el dia.

Animals de companyia: són benvinguts però han d’anar sempre acompanyats i subjectes.

Botigues del Jardí Medicinal i Pàmies Vitae:

  • Garden Pau Pàmies dins del Jardí Medicinal de Dolça Revolució: dissabtes i diumenges de 9 a 20 h.

  • Agrobotiga Pàmies Vitae: dissabtes de 9 a 20 h. i els diumenges de 9 a 14 h.